dimarts, 14 de juliol del 2009

CANET DEL ROSSELLÓ AMB SUDEST D'ESTIU

Després de fallar el garbí el diumenge, i amb unes ganes de navegar brutals, decidim confiar en el parte de sud-est per la zona de Perpinyà. Així que tot i que les estacions franceses marquen uns 12 nussos, seguim endavant somiant què navegar és possible i en l'existència d'un fènomen natural que es produeix al mar i que es diu: onada!!!!!!

Un cop arribats , trobem un bon paisatge d'onades, i un incipient sudest , orientat totalment on-shore, i comencem a montar un proto de Mitic 2010 5,7 , que no arriba ni a tocar l'aigua , doncs el vent ha pujat ràpidament , i ens toca montar la Free 5,0 per l'Oli i en Jordi Bosch escull la Mitic 5,0, que cal dir ens queden grans després de seguir pujant el vent.

Un cop a l'aigua passem una gran tarda entre salts, surf back side, planejades entre les escumes , unes quantes revolcades d'anar a recollir el material a la platja,... , i a més l'estrena de la meva nova i flamant RRD CD wave, cal dir regal d'anniversari de la Brigitte ,una taula molt divertida , amb 99 litres que ni es noten, bona nota en el canteig per surfejar , i excel.lent per saltar i sortir ràpid al planeig , genial vaja...






Pita o no pita això, ...buff fa tant de temps que no fa vent
que ja no sé ni com s'engega , ....



Surf back side , un clàssic de Canet...





També bones condicions per saltar i anar probant cosetes...




Aerial back side amb la RRD Cd Wave, boníssima taula!!



Forward d'en Jordi Bosch, amb la seva inseparable Mitic 5,0



Free 5,0 passat , i aguantant amb les dents,...



......................... GAME OVER.....................................


Centrifugat i cap a casa,.....



Riders:

Oli & Jordi Bosch.


Càmera:

GoPro by Sailboards Girona.